• TeresaWilhelma
    14.03.2015 20:25
    Znam cały artykuł z wersji papierowej GN. Ten skrót wątpię, że zachęci do przeczytania całości, a temat bardzo interesujący, polecam
  • Bogunia
    06.04.2015 20:56
    Bardzo ciekawy artykuł. Niestety dzisiaj w większości spożywamy żywność "śmieciową", po której chorujemy... warto się zastanowić i poświęcić więcej czasu na przygotowanie zdrowych posiłków
  • Kawka
    07.04.2015 08:56
    Potwierdzam opisane doświadczenia. Moi chłopcy -obecnie 21 i 16 lat - nie chorowali prawie w ogóle. Od początku ich życia karmiłam rodzinę warzywami z działki, nie pozwalałam na chipsy colę, itp. - tylko wyjątkowo. Jedliśmy kasze, makarony, mało mięsa. Podobnie jak bohaterka, rzadko kupuję wędliny. Piekę mięsa i robię pasty warzywne do chleba.
  • gut
    07.04.2015 13:42
    Życie w harmonii.
  • Iwona
    07.04.2015 15:58
    Dla mnie te wszystkie zasady żywieniowe i miejsca zakupu żywności wyżej opisane są normą, robię tak od dawna i nie potrzebuję żadnego poradnika.
  • gość
    02.10.2017 14:10
    "w testach nie było uczulenia na konserwanty", niektóre konserwanty są dobre, benzoesan sodu odkaża z bakterii i grzybów nie tylko konserwowany produkt, ale też konsumenta, alergia na konserwant potwierdza tylko obecność patogena, za to interakcje są szkodliwe benzoesan sodu i witamina C daje benzen, który jest szkodliwy
Dyskusja zakończona.
Wiara_wesprzyj_750x300_2019.jpg

Autoreklama

Autoreklama

Kalendarz do archiwum

niedz. pon. wt. śr. czw. pt. sob.
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
3°C Czwartek
rano
7°C Czwartek
dzień
8°C Czwartek
wieczór
6°C Piątek
noc
wiecej »