powrót
Serwis informacyjny
  • STRONA GŁÓWNA
  • INFO
  • KOŚCIÓŁ
  • LITURGIA
  • BIBLIA
  • PAPIEŻ
  • EKUMENIZM
  • RELIGIE
  • PRASA
  • KULTURA
  • NAUKA
  • RODZINA
  • ZAPYTAJ
  • SPOTKANIA
Serwis Informacyjny

Kulturalne i naukowe

  • Jak smakuje... kurczakoszpinak wyhodowany w Centrum Nauki Kopernik?

    Jak smakuje... kurczakoszpinak wyhodowany w Centrum Nauki Kopernik?

    Do jednego liścia wprowadzono 2 mln komórek mięśniowych kurczaka. W ten sposób wyhodowano mięso kurczaka na liściu szpinaku. Jak to smakuje?

  • Nobel z chemii za baterie litowo-jonowe

    Nobel z chemii za baterie litowo-jonowe

    Amerykanin John B. Goodenough, Brytyjczyk M. Stanley Whittingham oraz Japończyk Akira Yoshino zostali lureatami Nagrody Nobla z chemii 2019 za "rozwój baterii litowo-jonowych"- ogłosił w środę Komitet Noblowski w Sztokholmie.

Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona

Autopromocja

Najnowsze

  • Katar: Rząd DRK podpisał z rebeliantami M23 ramowe porozumienie pokojowe
  • Afrykanistka: uchodźcy uciekający z ogarniętego wojną Sudanu to w 90 proc. kobiety i dzieci
  • Przesłanie o pojednaniu polsko-niemieckim sprzed 60 lat nie dezaktualizuje się
  • PE i państwa członkowskie zawarły porozumienie ws. budżetu
  • "Rz": Nasze dzieła sztuki już przepadły
  • Wszystkie
  • Z Kościoła
  • Z Polski
  • Ze świata
  • Ekumenizm
  • Religie
  • Kultura
  • Nauka
  • Komentarze
  • Galerie

Copyright © Instytut Gość Media.
Wszelkie prawa zastrzeżone.

WERSJA Desktop